Πάλι αυτούς θα ψηφίσεις;;

Πάλι αυτούς θα ψηφίσεις;;

30
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ο Μπαγασάκος κάνει διάλογο με τον εαυτό του , προκειμένου να αποφασίσει που θα «ρίξει» την ψήφο του….

ndpΝα ψηφίσω ΝΔ; Μπάάά, θα βγει ΠΑΝΔΟΚ!!

Να ψηφίσω άραγε ΛΑΟΣ; Μπάάά, εθνική κολοτούμπα!!

Να ψηφίσω μήπως ΔΗΜΑΡ; Μπάάά, καλύτερα κατευθείαν ΠΑΣΟΚ, άρα ΠΑΝΔΟΚ.

Να ψηφίσω ίσως το κόμμα του λαού; Μπάάά, αν πάρει εντολή, θα ‘ναι εκ του περισσού!

Να ψηφίσω ΔΡΑΣΗ; Μπάάά, αυτός θα πουλήσει και την ΕΥΔΑΠ με δώρο τη μαμά του!!

Να ψηφίσω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ; Μπάάά, που να κάτσω να μάθω να προφέρω σωστά «Ο manager ξέχασε την agenda μέσα στις πυτζάμες του. Αυτό το g λειτουργεί  σαν σημείο G!!

Να ψηφίσω Χρυσή Αυγή; Μπρρρ, ξέχνα τις γερμανικές αποζημιώσεις, κι ετοιμάσου γιά τη Χάγη κατηγορούμενος οτι παίζεις Paintball-πόλεμο με στόχους Μπανγκλαντεσιανούς.

Να ψηφίσω ΟΧΙ; Μπάάά, αν είχε ξεκαθαρίσει ο Καζάκης πως είναι αναγκαστικά ο αρχηγός, ελλείψει καλύτερου, θα εξέλειπαν οι αριστεροπρεπείς ίντριγκες και οι αμμφισβητήσεις ενός εμβληματικού, πλην όμως άτυπου αρχηγού.

Να ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Επιτέλους οι Πειρατές! Ολοι οι καθώς πρέπει μαςξέσκισαν. Θα κωλόσουμε στους Αντάρτες Πειρατες!

Να ψηφίσω Ανεξάρτητους Ελληνες; This is SPARTAAAAA!!

Να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ; This is TSIPRAAAAA!!

Υ.Γ. Την ώρα που γραφόταν αυτό το κείμενο οι πολιτικές διαφημίσεις που έπαιζαν είχαν και λίγο πρόγραμμα. Η έννοια και η υπόσταση του παραπειστικού βρήκε το σεμινάριό της. Μόνο το τελευταίο άρθρο του Δελαστίκ να αναλογιστείς, που αποδεικνύει οτι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ενωση θα έπρεπε να πεταχτεί έξω από την ζώνη του Ευρώ, αν ακολουθούσαμε όλα τα κριτήρια που ισχύουν γιά τις επί μέρους χώρες της Ε.Ε. Οι παληάτσοι ή καλύτερα τα άθλια υποκείμενα, μιά και οι παληάτσοι στην σκηνή ειναι συμπαθείς, τα άθλια λοιπόν υποκείμενα, οι υπάνθρωποι που αναγόρευσαν την οικονομία σε μηχανισμό ποδηγέτησης των Λαών, ενώ είναι εργαλείο επιβίωσης της κοινωνίας, θα πρέπει να φοβούνται και να σκιάζονται την Νέμεση των Λαών, που δεν θα κατευνασθεί με κανένα τέχνασμα και την κατάλληλη στιγμή θα τους καταστήσει ανενεργούς, αυτούς και τους μηχανισμούς τους, στέλνοντας τούς πρωταίτιους στην φυλακή με δήμευση της περιουσίας τους και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην κοινωνία γιά δουλειά, με ταυτόχρονη δήμευση της περιουσίας τους. Τι δουλειά ; Χειρωνακτική, γιατί εκτός από το να σορτάρουν, να τζογάρουν και να κάνουνε τράμπα ασφάλιστρα κινδύνου με ομόλογα, αδιαφορώντας γιά τις επιπτώσεις που αυτες οι κινήσεις θα έχουν σε μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες ανα τον πλανήτη, δεν γνωρίζουν άλλη πιό εξειδικευμένη εργασία.

Ας ελπίσουμε οτι οι επιλογές των ψηφοφόρων θα αναδείξουν άξιες ηγεσίες, πράγμα που εξέλειψε τα τελευταία χρόνια, οι οποίες θα προχωρήσουν στο μεθοδευμένο ξύλωμα
των προηγούμενων δειαχειριστών του απάνθρωπου χρηματωπιστωτικού συστήματος.

Ο Μπαγασάκος