Συμφέρον: Ο Θεός των Θεών μας.

Συμφέρον: Ο Θεός των Θεών μας.

49
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Το ΣΥΜΦΕΡΟΝ είναι πάνω απ’ ΟΛΑ, και το μέγα ΕΓΩ μας, πάντοτε και τώρα. Τίποτα δεν δίνει και τα θέλει όλα, κ’ είναι πάνω από τα όλα κ΄ από τα ΟΛΑ. Δεύτερος θεός μας είναι το ΕΓΩ ΜΑΣ, και δουλεύει πάντα για τον εαυτόν μας.Το ΕΓΩ μας, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, αφορά ΌΛΟΥΣ τους ανθρώπους, από τους ποιο πλούσιους ως τους ποιο φτωχούς αμόρφωτους μορφωμένους τρελούς ηλιθίους κλπ. Η λογική του παρελθόντος, παραλογισμός του σήμερα! ΣΥΜΦΕΡΟΝ: Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ το συμφέρον συνειδητά ή ασυνείδητα. Αυτά ισχύουν για ανθρώπους και για ΘΕΟΥΣ!! Δεν υπάρχουν ιδεολογίες, υπάρχει μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ, η ιδεολογία όλων των ιδεολογιών το Τ Ο Σ Υ Μ Φ Ε Ρ Ο Ν αυτό προσδιορίζει όλες της ενέργειες του ανθρώπου, συνειδητές ασυνείδητες, και βρίσκετε στην κορυφή όλων των επιδιώξεων του. ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥ. Το αντίθετο είναι απατεωνιά.

ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ: Για τον κάθε άνθρωπο ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ και μετά όλα τα άλλα, δίκαιον καλόν κακόν, θεός, αξίες, αρετή, ιδεολογίες, καλοσύνη αγάπη κομματισμός καπιταλισμός κλπ. Και για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΛΕΜΕ και ΑΛΗΘΕΙΕΣ, και ΨΕΜΑΤΑ, και φέρνουμε την πρόοδο, και την καταστροφή ταυτόχρονα, και γινόμαστε και ΚΑΛΗ, και ΚΑΚΗ (δύο όψεις πάντα).
Ότι κάνεις για να ζήσεις και να ορθοποδήσεις, είναι δικαιολογημένα, και ότι για να πλεονεκτήσεις, μάλλον βρίσκονται «κλεμμένα». Μόνιμα: Στον κάθε άνθρωπο μεμονωμένα: ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, στον άγιο, στον σατανά, στον νέο και στο γέρο

(γραμμένα αποθηκευμένα μέσα στον «σκληρό βιολογικό μας δίσκο»). Μόνιμα ήμαστε υποκειμενικοί, εκτός εξαιρετικών εξαιρέσεων. Ο θεός των πάντων ως και του θεού μας, είναι το συμφέρον και του εαυτού μας. Ναι και η αλήθεια και το μέγα ψέμα, σε όλες τις δουλειές μας είναι πρώτο θέμα.

ΣΥΜΦΕΡΟΝ: ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ.

Για τους θρησκευτικούς ηγέτες όλου του κόσμου και κάτι αγαθά ανθρωπάκια («ζωάκια»).

Δέστε στον καθρέφτη τη μάπα σας και αναρωτηθείτε, είναι δυνατόν να έχει ξέπεσε ο θεός σε σας να τον υπερασπίζεστε, και να μεσολαβείτε με παρακάλια δεήσεις κλπ. ως νταβατζήδες; Μα είναι δυνατόν; Όσοι ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι συνομιλούν με τον θεό, δεν μπορεί παρά να είναι μαλάκες.

Η απεγνωσμένες προσπάθειες του ανθρώπου, ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ δημιούργησε την ΨΕΥΤΙΚΗ άλλη ζωή, τον παράδεισο, την ψυχή κλπ. Και που ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ οι θρησκείες και οι νταβατζήδες τους. Ως εμεγαλύνθη τα έργα σου κύριε πάντα εν (βλακεία) σοφία εποίησες!!!

Σε έναν που έδωσα μια βοήθεια μου λέγει: -Να σ’ έχει καλά ο θεός… -Εσένα γιατί δεν σε έχει καλά ο θεός που έχεις και ανάγκη;!! (Τη να απαντήσει;)

Όλοι ξέρουν το καλό το δίκαιο το σωστό να το λένε, τους ακούς και σε έρχεται να τους ανακηρύξεις άγιους, αλλά κανείς δεν το εφαρμόζει.

Τα κατεστημένα αν καταλάβουν πως κάτι λες το σαμποτάρουν το σνομπάρουν το απορρίπτουν σε πολεμούν σε θάβουν στην αφάνεια και συνεχίζουν την πλάνη τους μακαρίως. (Οι θρησκείες κλπ. κάποτε πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί να δικαστούν για την εξαπάτηση τις ανθρωπότητας).

ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Τα κατεστημένα (Θρησκείες Εκκλησία πολιτικοί ΜΜΕ TV κράτος κλπ.) διαμορφώνουν μαλάκες για μελλοντική χρήση για τα παιδιά τους την κλίκα τους κλπ. για να έχουν ΣΤΟΚ ΗΛΙΘΙΩΝ και να τους εκμεταλλεύονται μελλοντικός. Τα κατεστημένα αν καταλάβουν πως κάτι λες το σαμποτάρουν το σνομπάρουν το απορρίπτουν σε πολεμούν σε θάβουν στην αφάνεια και συνεχίζουν την πλάνη τους μακαρίως.

Μεγάλο πλεονέκτημα για μια κοινωνία είναι οι βλάκες οι μαλάκες, είναι σαν κοπριά σαν λίπασμα που ευδοκιμούν οι ξύπνιοι. Ευτυχώς που υπάρχουν τα αγαθά, αξιολύπητα, αμαθή, αμόρφωτα ιδικά διαμορφωμένα από τα κατεστημένα κλπ. Αλλιώς οι ξύπνιοι θα την είχαν βαμμένη.

Βασιλιάδες θρησκείες πολιτική: Ισχύς μου η βλακεία των λαών.

ΑΚΟΥΤΕ ΕΝΑ ψώνιο και εκστασιάζεστε, κάντε και καμιά ερώτηση στους φαντασιόπληκτους θαυματοποιούς από τις παρακάτω: (Εάν «μπορείτε» βεβαίως). Βγάλτε και αυτούς στο γυαλί, ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ, και πήγαν στο διάβολο κλπ. Παρά τα παρακάλια τα τάματα τα κλάματα τις δεήσεις, και τις παρακλήσεις. Δεν έχετε δική σας λογική κρίση; Φέρνετε μεγάλη ευθύνη για την παραπληροφόρηση εκούσια ή ακούσια.

ΤΕΛΙΚΩΣ: Είναι αδύνατον να υπάρχει θεός, χωρίς να υπάρχει άνθρωπος.

Ο θεός να σας φυλάει…. από τον θεό !! (Και από τους οίους ΤΟΥ και την αγάπη του κλπ.)
Όλη η Ελλάδα συγκινήθηκε από τον μικρό Παναγιωτάκη κλπ. κλπ. Ο θεός δεν συγκινήθηκε;
Όσοι συνειδητός παραπλανούν τα αγαθά και καλοπροαίρετα ανθρωπάκια με το ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ , ή φοβερίζουν τον κοσμάκη με κόλαση και παράδεισο, ή τον εξαπατούν, είναι καθαρά καθάρματα χωρίς προσμίξεις.

Όστις θέλει οπίσω μου ελθεί. Εκβιαστικά, με δύο όπλα στο κεφάλι; ένα ο παράδεισος και το άλλο η κόλαση; Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ, είναι εξευτελιστικό, ο ΘΕΟΣ να είναι ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ και να μας απειλεί με Κόλαση και το άλλο ο Παράδεισος γίνετε; Ενώ θεωρείτε ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ .

Πως ανέχονται να ζούνε μέσα στην πλάνη; Στο τι χρειάζεται η ΔΟΚΙΜΕΣ και οι υποδείξεις σε έναν ΠΑΝΣΟΦΟ; Από τα αγαθά ανθρωπάκια Του.

Που πότε και πως ο θεός συνέβαλε ή βοήθησε στις ανθρώπινες ανησυχίες για να εξαλείψει τον πόνο την δυστυχία; κλπ. κλπ Πεθαίνουν 600 άνθρωποι ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ από AIDS στην Ν. ΑΦΡΙΚΗ. Και από τους ιούς του υψίστου χιλιάδες. Τριανταπέντε χιλιάδες παιδιά ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ στο 24 ωρο από την πείνα, αρρώστιες, εξαθλίωση. Η δηλητηριώδη καραμέλα που αναμασούν και καλλιεργούν όλοι του κατεστημένου θρησκείες πολιτικοί ΜΜΕ κλπ. συνειδητοί ή ασυνείδητοι απατεώνες της «διανόησης», θα σε βοηθήσει ο θεός είναι το ισχυρότερο διαχρονικό ναρκωτικό για τα κορόιδα και τους εγγράμματους αγράμματους αμόρφωτους. Ο θεός γιατί ΔΕΝ ΛΥΠΑΤΑΙ; Ενώ οι άνθρωποι ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ; -Γιατί δεν ΥΠΑΡΧΕΙ.

Στείλτε τον θεός σας σε κανένα άσυλο ανιάτων, στα γηροκομεία, τρελοκομεία, στης υποανάπτυκτες χώρες να δη τη σοφία Του την βοήθεια Του τα θαύματα Του. Θρησκείες , ΜΜΕ, και ση βλάκα λαέ. Ο θεός δεν ασχολείται με ευτελής αξίας πράγματα και με θαύματα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ των θρησκειών και αιρέσεων. Λογικός παραλογισμός. Είναι δυνατόν να υπάρχουν εννιά φορές ποιο μαλάκες από εμένα στον εικοστό πρώτο αιώνα;

Υπάρχουν τρεις θεοί άσχετοι με το πώς τους θέλαμε: (1) Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΟΣ = η φύσης, δηλαδή, ο χώρος η ύλη η κίνηση (ανάγκη). (2) ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. (3) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = αυτόν που έκαναν οι άνθρωποι. Για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, τώρα (21 αιώνας) ώμος δεν δικαιολογούνται.

Για όσους θέλουν να υπάρχει θεός….υπάρχει, για όσους δεν θέλουν δεν υπάρχει. Είναι καθαρός υποκειμενική περίπτωση. Και αντιστρόφως ανάλογη του ντοπαρίσματος. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ θεός δεν υπάρχει, αλλά ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, είτε μας συμφέρει είτε όχι

Ο άνθρωπος για την φύση ή τον «θεό» είναι ένα ασήμαντο γεγονός ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΞΙΑ. Είναι ένα αναλώσιμο υλικό, προϊόν ευτελής αξίας. για τους άλλους, από τους ιούς, σεισμούς, τυφώνες, και οπό τα καθάρματα τους πολιτικούς με τους πολέμους της θρησκείες κλπ. καθάρματα.

Το ποίο αξιολύπητο πλάσμα μέσα στο ζωικό Βασίλειο (στη φύση) είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το ποίο ευνοημένο!!! αλλά και το ποίο κάθαρμα.

Πεθαίνει τότε που υπάρχουν οι περισσότεροι λόγοι να ζήσει!!!

Πεθαίνουν, σκοτώνονται, τους τρώνε τα μικρόβια και ιοί του υψίστου, χιλιάδες κάθε μέρα, το ποίο αξιολύπητο πλάσμα μέσα στο ζωικό Βασίλειο (στη φύση) είναι Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και το ποίο ευνοημένο!!! αλλά και το ποίο κάθαρμα.

Μόνιμα η υποκειμενική φαντασία μας, μας κάνει να βλέπουμε θεούς διαβόλους αγγέλους πνεύματα θαύματα κλπ. Δηλαδή ανύπαρκτα πράγματα σαν υπαρκτά. Μπερδεύουν το πραγματικό με το φανταστικό. Αναμεταδίδουν το ψέμα την άγνοια την παραπληροφόρηση την εξαπάτηση με την υποκειμενική φαντασία τους, και προσθέτουν και την δική τους την υποκειμενική και όχι την αντικειμενική δυστυχώς, και άντε εσύ να το ξεχωρίσεις. Είναι δυνατόν να υπάρχουν εννιά φορές ποιο μαλάκες από εμένα στον εικοστό πρώτο αιώνα;

ΠΗΓΗ