Τα 20 πιο απαγορευμένα μέρη του πλανήτη.

Τα 20 πιο απαγορευμένα μέρη του πλανήτη.

99
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υποτίθεται οτι ζούμε σε ένα ελεύθερο κόσμο, εξακολουθούν όμως να υπάρχουν χώροι που κανένας δεν μπορεί να επισκεφτεί και είναι κλειστοί για το κοινό.Αν προγραμματίζετε να επισκεφτείτε αυτά τα μέρη, καλό θα ήταν να έρθετε σε συνεννόηση με τις τοπικές κυβερνήσεις:

1. Θησαυροφυλάκιο Coca-Cola

Η Coca-Cola είναι η πρώτη στο είδος της, εδώ και 120 χρόνια . Η μυστική συνταγή της είναι κλειδωμένη σε ένα θησαυροφυλάκιο στην Ατλάντα. Οι τουρίστες επιτρέπεται να περιηγηθούν στην εγκατάσταση, αλλά δεν μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στο μυστική συνταγή. Αν προσπαθήσετε, θα μπορούσατε ακόμα και να σκοτωθείτε.

Εντάξει, μπορεί και όχι, αλλά σίγουρα θα συλληφθείτε για καταπάτηση.

cocacola

2. Περιοχή 51 Νεβάδα

Η διάσημη στρατιωτική εγκατάσταση στην έρημο της Νεβάδα έχει μια πλούσια ιστορία απορρήτου και μυστικών. Πύραυλοι, αεροσκάφη, και πολλά άλλα όπλα έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί εκεί. Στη δεκαετία του 1950 ήταν κατά κύριο λόγο χρησιμοποιείται για τη δοκιμή πτήσης του αεροσκάφους Lockheed U-2.Η συνομοσιολογία περί εξωγήινων που εξετάστηκαν εκεί πηγαίνει κι έρχεται ακόμα μέχρι σήμερα.

ar

3. Η εκκλησία με την κιβωτό της Διαθήκης – Αιθιοποιία

Πιστεύεται ότι αυτό το Παρεκκλήσι περιέχει το ξύλινο δοχείο επιστρωμένο με χρυσό που περιέχει δύο πέτρινες πλάκες των Δέκα Εντολών. Πιστεύεται ότι η πραγματική Κιβωτός της Διαθήκης μεταφέρθηκε στην Αιθιοπία μέσω θείας βοήθειας.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις έχουν υποστηρίξει ότι η κιβωτός πέρασε πριν πολλά χρόνια στην Αίγυπτο και πριν από την αποστολή στην Αιθιοπία μέσω του ποταμού Νείλου. Το 2009, ο πατριάρχης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αιθιοπίας είπε ότι θα ανακοινώσει τα αποκαλυπτήρια της Κιβωτού. Την επόμενη μέρα άλλαξε γνώμη επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ύπαρξή του.

church

4. Disney Club 33

Έχετε ακούσει για «κλειστές» λέσχες στο Λος Άντζελες ή τη Νέα Υόρκη, αλλά και στη Disneyland; Καλώς ήρθατε στο Club 33. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην πλατεία της Νέας Ορλεάνης μέσα στη Disneyland, η εγκατάσταση είναι ένα πλήρες μπαρ με σερβιτόρους.

Πιστεύεται ότι ο τόπος έχει ανοίξει για να φιλοξενήσει τις 33 εταιρικούς χορηγούς της Disneyland στη δεκαετία του 1960. Τα  εταιρικά αυτά μέλη (33 στον αριθμό) πρέπει να καταβάλλουν ένα τέλος συνδρομής αξίας $ 40.000 για να μπορούν να έχουν το ποτό τους σε αυτό το club.

33

5. Jiangsu National Security Education Museum

Σε περίπτωση που σχεδιάζετε να πάρετε μια φωτογραφική μηχανή στο εσωτερικό, να ξέρετε οτι οι  φωτογραφίες δεν επιτρέπονται εντός της εγκατάστασης. Το μουσείο στεγάζει μια σειρά από ευαίσθητα έγγραφα αλλά και κατασκοπευτικά gadget (όπως όπλα-κραγιόν & χάρτες κρυμμένους μέσα σε τράπουλες) της Κίνας απο το 1927.

The-Jiangsu-

6. Google Data Center

Τα κέντρα δεδομένων της Google περιλαμβάνουν αίθουσες γεμάτες με επεξεργαστές που περιέχουν και επεξεργάζονται τρισεκατομμύρια bits δεδομένων. Δικαιολογημένα, η Google διατηρεί το κοινό έξω.
Περιορισμένη θέαση στο εσωτερικό της εγκατάστασης  είναι διαθέσιμη μέσω των χαρτών Google. Ενώ δεν θα μπορέσετε να κάνετε ζουμ σε κοντινή απόσταση, θα μπορέσετε να καταλάβετε τη μαζικότητα της εγκατάστασης.

Χιλιάδες και χιλιάδες servers επιτρέπουν στην εταιρεία να δείχνει στο διαδίκτυο πάνω από 20 δισεκατομμύρια ιστοσελίδες κάθε μέρα.

goo

7. Θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Αγγλίας

Τα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Αγγλίας περιέχουν πολλύς τόνους χρυσού … Η δεύτερη παλαιότερη κεντρική τράπεζα στον κόσμο είναι προφανώς εκτός ορίων για το κοινό, καθώς περιέχει εκατοντάδες χιλιάδες ράβδους χρυσού.

Ο χώρος δαπέδου πάνω από το θόλο της τράπεζας καλύπτει μια περιοχή περίπου οσο το μέγεθος του τρίτου ψηλότερου κτίριου στο Λονδίνο (Tower 42). Τα κλειδιά για να ανοίξει η πόρτα του θησαυροφυλάκιου έχουν πλάτος 1 μέτρο και 40 εκατοστά!

Τα κοιτάσματα χρυσού στο θησαυροφυλάκιο εκτιμάται ότι έχουν αξία 156 δισεκατομμυρίων λιρών, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα χρυσού στον κόσμο.

queen-elizabeth

8. Οι σπηλιές Lascaux

Αυτές οι σπηλιές στο νότο της Γαλλίας είναι 17.500 ετών, από την Παλαιολιθική εποχή. Άνθρωποι είχαν επιστήσει έργα ζωγραφικής των ζώων και άλλων τοπικών πλάσματων. Δημόσια, δεν μπορείτε να απολαύσετε αυτό το είδος της ιστορίας, νόμιμα.

cave

9. Το δεύτερο μετρό της Μόσχας

Η ρωσική κυβέρνηση δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε  αρνηθεί την ύπαρξη αυτού του υπόγειου συστήματος μετρό. Οταν κατασκευάστηκε επι προεδρίας Ιωσήφ Στάλιν,είχε την κωδική ονομασία D-6 απο την KGB.Σκοπός ήταν η συνδεση του Κρεμλίνου με την Ομοσπονδιακή υπηρεσία Ασφαλείας, καθώς και με το κυβερνητικό αεροδρόμιο και μια υπόγεια πόλη το Ramenki.To 1994 μια αστική ομάδα εξερεύνησης δήλωσε οτι ανακάλυψε το υπόγειο αυτό σύστημα σιδηροδρόμου.

Δέκα χρόνια αργότερα, ο πρώην Σοβιετικός σύμβουλος Vladimir Shevchenko επιβεβαίωσε,  την ύπαρξη της εγκατάστασης.

mos

 

10. Λόφος Menwith Αγγλία εγκαταστάσεις της RAF

Η εγκατάσταση αυτή στο North Yorkshire της Αγγλίας περιέχει δεδομένα πληροφοριών και επικοινωνιών για το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες.Ο Σταθμός Menwith άνοιξε πάνω σε 545 στρέμματα γης το 1954 .

men

11. Βάση Dulce Νέο Μεξικό

Η βάση Dulce στο Νέο Μεξικό φημολογείται ότι στέγαζε αιχμαλωτισμένους εξωγήινους. Είναι μια υπόγεια εγκατάσταση κάτω από την Archuleta Mesa στην Dulce του Νέου Μεξικού, ανάλογη με την area 51 στη Νεβάδα των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, είναι μια υπόγεια εγκατάσταση που απο το 1979, χρησιμοποιούταν για υποτιθέμενες υποκλοπές απο εξωγήινα διαστημόπλια .

Ο Πολιτικός επιστήμονας Michael Barkun εξιστορεί πώς είναι υπόγειες πυραυλικές εγκαταστάσεις της εποχής του Ψυχρού Πολέμου.

dulce

12. Pine Gap

Αυτό το μυστικό κέντρο στη μέση της Αυστραλίας αποτελείται από ένα μεγάλο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών με περίπου 1.000 εργαζομένους. Επιχειρεί να εντοπίσει ραδιοσήματα στον κόσμο απο το ανατολικό ημισφαίριο, μέσω των πληροφοριών που τροφοδοτείται απο πρόγραμμα μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ.

4

13. Mezghorye-Ρωσία

Η κεντρική βάση των πυρηνικών βαλλιστικών πυραύλων της Ρωσίας. Περιττό να πούμε ότι, εάν αισθανθείτε σεισμό στην περιοχή μπορείτε να υποθέσετε τι συμβαίνει.

ros

14. Δωμάτιο 39

Ακούγεται σαν τίτλος ταινίας τρόμου, αλλά το «Δωμάτιο 39» είναι απλώς μια μυστική οργάνωση στη Βόρεια Κορέα. Υποθετικά, η οργάνωση περιέχει πάνω από μια ντουζίνα τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κίνα και την Ελβετία.

Το Δωμάτιο 39 ιδρύθηκε από τον Κιμ Ιλ Σουνγκ στα τέλη της δεκαετίας του 1970, αλλά η καταγωγή του ονόματος του παραμένει άγνωστη.
Η οργάνωση εκτιμάται να κερδίζει στο μεταξύ $ 500 εκατομμύρια και $ 1 δις κάθε χρόνο. Δεν αποτελεί έκπληξη, ότι μπορεί να εμπλέκονται σε παράνομες δραστηριότητες.

room39

15. Μυστικά αρχεία του Βατικανού

Τα έγγραφα αυτά στεγάζονται στο κέντρο της Πόλης του Βατικανού, περιέχουν κρατικά έγγραφα, βιβλία , και ιστορική αλληλογραφία. Έμπειρα άτομα, από ακαδημαϊκά ιδρύματα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για μια κάρτα εισόδου, αλλά πρέπει να υπάρχει νόμιμος λόγος για να εισέλθουν.

at

16. Snake Island

Το νησί στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά στεγάζει πολλά σπάνια και πρωτογενούς φύσης φίδια. Επειδή είναι είδη υπό εξαφάνιση, το νησί είναι κλειστό στο ευρύ κοινό.Βρίσκεται 18 ναυτικά μίλια ανοικτά των ακτών του Σάο Πάολο, στη Βραζιλία, και έχει έκταση περίπου 110 στρέμματα .

nis

17. White Gentlemen’s Club

Γνωστό ως Λέσχη του λευκού, είναι το κλαμπ των πιο διάσημων και ιστορικών κυρίων (genltmenen) στην Αγγλία. Δημιουργήθηκε το 1693, δέχεται μόνο αρσενικά μέλη που πρέπει να προσκληθούν προσωπικά απο ήδη μέλη και στη συνέχεια να εγκριθεί η εγγραφή τους από άλλα δύο μέλη. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις. Αν το όνομά σας είναι πρίγκιπας Χάρι, μπορείτε να μπείτε!

white

18. Bohemian Grove

Βρίσκεται πάνω σε 3.000 στρέμματα γης στο Μόντε Ρίο, Καλιφόρνια.Το Bohemian Grove φιλοξενεί για δύο εβδομάδες μερικούς από τους πιο επιφανείς ανδρες στον κόσμο. Μεταξύ των θαμώνων περιλαμβάνονται καλλιτέχνες, μουσικοί και επιχειρηματίες.

13

19. Surtsey

Έχετε ακούσει ποτέ για μια συνεχόμενη έκρηξη επι τέσσερα χρόνια; Το Ισλανδικό ηφαίστειο Surtsey ανατίναχτηκε κατά τη διάρκεια της τετραετούς περιόδου 1963-1967, με αποτέλεσμα σημαντικές οικολογικές μεταβολές. Απο αυτή τη ημέρα, οι επιστήμονες είναι οι μόνοι άνθρωποι που επιτρέπεται η πρόσβαση, ώστε στο νησί να μελετηθεί η φυσική οικολογική διαδοχή.

sur

20. Νησί Sentinel

Το νησί είχε χορηγηθεί στην Ινδία ως μέρος της Επικράτειας Ανταμάν και Νικομπάρ της Ένωσης Νήσων το 1947. Αλλά υπάρχουν συνθήκες που δεν υπογράφηκαν, οπότε το νησί παραμένει πολιειακά σε εκκρεμότητα.

Το 2005, η Διοίκηση Ανταμάν και Νικομπάρ δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να παρέμβει στον τρόπο ζωής των ιθαγενών Sentinelese. Ο πληθυσμος εκτιμάται ότι είναιλίγες δεκάδες άτομα.

ent

Αληθινά Ψέματα