True Lies

Πα10142016

Last update11:45:25 πμ

Back ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΕΧΝΕΣ Της ζωής τα παραμύθια.. δεν τελειώνουν ποτέ

Της ζωής τα παραμύθια.. δεν τελειώνουν ποτέ

Στις δύσκολες εποχές που περνάμε, η τέχνη μας δίνει μια ψυχολογική διέξοδο και πολλές φορές λειτουργεί ανακουφιστικά στο ήδη στρεσαρισμένο ψυχικό μας κόσμο...Τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ , σαν χορηγός επικοινωνίας , σας προτείνουν να δείτε το θεατρικό της Τζένης Κοσμίδου "Της Ζωής τα παραμύθια". Ακολουθεί αναλυτικά δελτίο τύπου για τον τόπο και το χρόνο που μπορείτε όσοι επιθυμείτε να παρακολουθησετε το Θεατρικό Της Ζωης τα παραμύθια.

Οι καλλιτέχνες έχουν στη φύση τους κάτι από τα παιδιά. Δεν μεγαλώνουν ποτέ παίζουν συνέχεια. Καλλιτέχνης δεν είναι όμως μόνο ένας ηθοποιός, ένας μουσικός ή ένας συγγραφέας. Καλλιτέχνης μπορεί να είναι οποιοσδήποτε άνθρωπος φτάνει να μην φοβάται να δει τις αλήθειες της ζωής και να ζήσει σύμφωνα με αυτές.

Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τέτοιες αλήθειες μέσα από τα παραμύθια που έγραψε για εσάς η Τζένη Κοσμίδου τα έντυσε με μουσική ο Δημήτρης Δημόπουλος και τους έδωσαν ζωή με τη φωνή τους ο Κώστας Δίγκας, η Κωνσταντίνα Τζώρτζη, η Μαρία Πανουτσοπούλου και η Τζένη Κοσμίδου. Ας ταξιδέψουμε λοιπόν μαζί στον βαθύτερο εαυτό μας βρίσκοντας το παιδί που κρύβουμε μέσα μας..

 

Της  Τζένης Κοσμίδου

Παρασκευή 18 και 25 Μαΐου στις 21:00, στο Έναστρον Σόλωνος 101 Εξάρχεια

Χορηγός Επικοινωνίας ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ