Το “DEEP BLACK” της OMEGA φθάνει στις Boutiques

Το “DEEP BLACK” της OMEGA φθάνει στις Boutiques

13
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την αποκλειστική περιοδεία εκδηλώσεων και παρουσιάσεων, η νέα συλλογή Seamaster Planet Ocean “Deep Black” της OMEGA είναι διαθέσιμη για αγορά στις Boutiques.

Αυτή τη στιγμή περίμεναν με ανυπομονησία οι οπαδοί της ωρολογοποιίας, οι συλλέκτες και οι λάτρεις της μόδας ανά τον κόσμο, που έδειξαν από τη πρώτη στιγμή ενδιαφέρον για τα τέσσερα νέα Master Chronometers. Δημιουργημένα από τα πιο προηγμένα υλικά και τις καινοτομίες της OMEGA, η συλλογή αντικατοπτρίζει το απόγειο της επινοητικότητας της Ελβετικής Μάρκας.

Η ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα συλλογή δόθηκε σε πολλούς ανθρώπους. Η OMEGA φιλοξένησε αρκετές διεθνείς εκδηλώσεις μέσα στο 2016, δίνοντας στους καλεσμένους τη δυνατότητα για μια ενδιαφέρουσα εκ των έσω ματιά στο σχεδιασμό του κάθε ρολογιού, καθώς και στα αντιμαγνητικά επιτεύγματα του μηχανισμού του. Η πρώτη εκδήλωση για τη παρουσίαση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο και αργότερα μεταφέρθηκε σε πολλές τοποθεσίες ανά την υφήλιο, όπως το ενυδρείο στην πόλη του Μεξικού, στο Royal Yacht Club της Βαρκελώνης, καθώς και σε μια τοποθεσία στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας που δέσποζε επί της εμβληματικής Όπερας.

Το μοντέλο “Angel Black” προσφέρει κάτι για τον καθένα, είτε βρίσκεται στη στεριά, είτε στη θάλασσα. Σχεδιασμένο όχι μόνο σαν ένα αποκλειστικά καταδυτικό ρολόι, κάθε μοντέλο έχει δημιουργηθεί για αυτούς που εκτιμούν το στυλ. Οι μαύρες κεραμικές κάσες είναι τολμηρές και κομψές, δημιουργώντας μια δραματική ματιά που αμέσως ξεχωρίζει. Επιπροσθέτως, οι μηχανισμοί Master Chronometer διασφαλίζουν το υψηλότερο πρότυπο ακρίβειας στην Ελβετική ωρολογοποιία.

Μετά από τόσες συζητήσεις και προσμονή, ήρθε η ώρα για το επίσημο ντεμπούτο του “Deep Black” στις Boutiques της OMEGA. Για να διαλέξουν ανάμεσα στο κόκκινο, μπλε, μαύρο και το χρυσό Sedna™ μοντέλο οι πελάτες παροτρύνονται να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα, ώστε να είναι σε θέση να διαλέξουν το αγαπημένο τους.

Share This: