True Lies

Τε11162011

Last update05:55:26 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Οταν ο "daddy" έστελνε το ..."παιντί" σε καθιστική διαμαρτυρία εργαζομένων!

Οταν ο "daddy" έστελνε το ..."παιντί" σε καθιστική διαμαρτυρία εργαζομένων!

  • PDF

Αχ, ρε έρμα χρόνια... Τί είχαν δεί τα μάτια μας τότε... Για πότε μιλάω; Για το ...πολύ μακρυνό (ως φαίνεται) 1991, όταν ο "Σουλτάνος" (που είχε χάσει προσωρινά το θρόνο του λόγω σκανδάλου Κοσκωτά) Ανδρέας Παπανδρέου, που ευρισκόμενος στην ...μισαρή θέση της Αντιπολίτευσης, έτρωγε τα λυσσακά του βλέποντας τον μισητό του αντίπααλο Κ.Μητσοτάκη να βρίσκεται στο ...θρόνο που μέχρι πρότινος ήταν αυτός! Και τί έκανε βεβαίως ο καθαιρεμένος "Σουλτάνος"; Μα, φυσικά, αυτό που ήξερε πάντα να κάνει! Αντιπολίτευση στα πάντα και τους πάντες και για τα πάντα! Ο,τι κινείτο πολιτικά, έπρεπε να υποστεί αντιπολίτευση!

 

Κι επειδή τότε ήταν και στην ανάρρωση επειδή του είχαν κάνει εκείνο το ...ρεκτιφιέ στο Χέρφιλντ (αλλαγή βαλβίδων, τσιμούχων κλπ), ποιόν έστελνε να πάει για....συμπαράσταση στους ...αδικημένους ΠΑΣΟΚοαργόμισθους της ΕΒΟ-ΠΥΡΚΑΛ, που απειλούντο με απολύσεις; Μα ασφαλώς τον...γιοκα του, τον μοσχαναθρεμμένο! Το "παιντί"!!!

Κι επειδή τα ...ντοκουμέντα λένε πάντα την αλήθεια, θαυμάστε τον Τζέφρυ - Γιωργάκη, ναι, αυτόν που ώς τα σήμερα μας κυβερνούσε ξεπουλώντας μας χωρίς έλεος, να...διαμαρτύρεται καθιστικώς (!!!) ενάντια στην άτιμη, την κακούργα, την ανάλγητη, την ψωφοδεή Δεξιά, που τόλμησε να απλώσει χέρι στα κεκτημένα των ...παιδιών της "Δημοκρατικής" Παράταξης, της οποίας ηγείτο ο ..μπαμπάς του "Σουλτάνος όλων των Ελλήνων"!

Ατιμη φάρα!


ΠΗΓΗ THE GREEK AUSTRALIAN CRISIS PAGE

Zeitgeist Movie

Η πρώτη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

Addendum

Η δεύτερη ταινία του κινήματος ZEITGEIST

MOVING FORWARD

η τριτη ταινία του κινήματος zeitgeist

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Σ.Κούλογλου "Εξομολογηση ενός οικονομικού Δολοφονου"

Χρεοκρατια

Δείτε το ντοκυμαντέρ του Αρη χατζηστεφάνου