True Lies

Κυ01312016

Last update10:32:47 πμ

Back ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Δεν Θα Σας Προδώσω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Δεν Θα Σας Προδώσω...

Πριν από δυο χρόνια περίπου κάποιοι χαμογέλασαν όταν ένας άνθρωπος αποφάσισε να τα βάλει με το σύστημα και κατέθεσε μήνυση κατά των πολιτικών που υπέγραψαν το μνημόνιο βάζοντας την χώρα σε μεγάλη περιπέτεια. Μηνυτής ήταν ο Δημήτρης Αντωνίου ένας γιατρός από την Χαλκίδα που έβαλε στόχο ζωής να αποδείξει ότι οι πολιτικοί μας πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία.  Ασκήθηκε δίωξη κατά παντός υπευθύνου η δικογραφία απεστάλη στη Βουλή και ο Δημήτρης Αντωνίου συνεχίζει τον αγώνα του από άλλη θέση αυτή την φορά.

«Δεν μπορείς να πολεμήσεις το σύστημα εάν είσαι έξω από αυτό, για αυτό και κατεβαίνω υποψήφιος  στις εκλογές», λέει μιλώντας αποκλειστικά στα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ και υποστηρίζει πως η χώρα μπορεί να βγει από την κρίση. «Ο μόνος τρόπος είναι η παιδεία» θα πει, δεν διστάζει να επαναλάβει τις απόψεις του περί προδοσίας . Απαντά στο φλέγον ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων και δίνει μια ιδιαίτερα ανατρεπτική λύση «αυτή τη στιγμή η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει μόνο το λεγόμενο κατοχικό δάνειο από την Γερμανία το οποίο με τους τόκους και τις προσαυξήσεις ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά λύνει το οικονομικό θέμα της Ελλάδας. Όσο για τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να καταβάλει το γερμανικό δημόσιο στις οικογένειες των θυμάτων της γερμανικής θηριωδίας η πρόταση μου είναι να δοθούν υποτροφίες στα παιδιά των χωριών αυτών που επλήγησαν περισσότερο. Κι έτσι να επέλθει η ειρήνη μεταξύ των δύο λαών.»

 


Ως γιατρός με ιδιαίτερες σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό με πληθώρα δημοσιεύσεων και με ερευνητικό έργο στην πλάτη του σχολιάζοντας το σύστημα υγείας απαντά αποστομωτικά: «αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι το ανύπαρκτο ήθος των γιατρών, οποιαδήποτε επιστήμη στερούμενης ηθικής καταντά βαρβαρότητα».

Ο Δημήτρης Αντωνίου δεν μιλά με ξύλινη γλώσσα, δεν υπόσχεται πράγματα ανέφικτα, έχει παιδεία και ώριμη σκέψη. Στις επερχόμενες εκλογές  κατεβαίνει υποψήφιος με το κόμμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Β Αθήνας και ερωτηθείς γιατί επέλεξε αυτόν τον πολιτικό σχηματισμό απαντά «είναι ο μόνος που πιστεύει στην δύναμη του ανθρώπου, όλα τα άλλα πολιτικά σχήματα και οι ιδεολογίες έχουν καταρρεύσει και  θα αποδειχθεί  η πτώση του δικομματισμού στην Ελλάδα, σε αυτές τις εκλογές το δίλημμα είναι μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, εκεί θα κριθούν όλα» τονίζει απαντώντας έτσι και στο ερώτημα για τυχόν συνεργασία των «ανεξαρτήτων ελλήνων» με κάποιο κόμμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ