True Lies

Κυ08312014

Last update07:19:02 μμ

Back ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ Εξυφαίνονται Σκοτεινά Σενάρια κατά της Ελλάδας, από Σκοτεινούς Κύκλους. Θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν;

Εξυφαίνονται Σκοτεινά Σενάρια κατά της Ελλάδας, από Σκοτεινούς Κύκλους. Θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν;

  • PDF

Πριν από 15 ημέρες περίπου, ο ΓΓ του ΕΠΑΜ οικονομολόγος-αναλυτής Δημήτρης Καζάκης, μιλώντας στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Αχαρνών σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, αναφέρθηκε  για πρώτη φορά στον όρο «Fail State»...Τον όρο αυτό, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «κράτος αποτυχημένο, διαλυμένο, αποσαθρωμένο, ξεχαρβαλωμένο» και χρησιμοποιείται για μια σειρά κράτη της υποσαχάρειας Αφρικής όπως ο Νίγηρας, το Τσαντ, το Μάλι, η Μπουρκίνα Φάσο, η Μαυριτανία, η Σενεγάλη κλπ, χρησιμοποίησε σε συνέντευξή του ο Αντιπρόεδρος της μεγαλύτερης Γερμανικής Τράπεζας, της BUDENSBANK αναφερόμενος στην Ελλάδα και  στην οικονομική της κατάσταση.

Όπως επεσήμανε στην ομιλία του ο Δ. Καζάκης, ο όρος αυτός δεν αναφέρθηκε ούτε τυχαία ούτε εκ παραδρομής από τον υπόψη Γερμανό μεγαλοτραπεζίτη, αφού στα ΄΄Fail States’’, έχουν νόμιμο...
δικαίωμα να επεμβαίνουν διεθνείς στρατιωτικές ή αστυνομικές δυνάμεις, για την «Προστασία του Διαλυμένου Κράτους»!

….Και πριν «αλέκτωρ φωνήσει….» εμφανίζεται η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) και προβάλει στις σελίδες της σενάριο εξωτερικής στρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα, με τη μορφή της «Δύναμης Προστασίας Διαλυμένου Κράτους».!
Η εφημερίδα  FAZ είναι γνωστή στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ για το ποιους εκπροσωπεί και ποιους σκοπούς επιδιώκει. Η εφημερίδα αυτή είναι που σήκωσε τη συστηματική κατασυκοφάντηση της Σερβίας, μαζί   με άλλα  ‘’καλοπληρωμένα’’ έντυπα σε Αμερική και Ευρώπη, για να πείσουν τη διεθνή γνώμη για τους ‘’εγκληματίες’’ Σέρβους και την ανάγκη να ισοπεδωθεί  η χώρα τους.  Αυτήν τη φορά η καλή  εφημερίδα FAZ,   κάνει και πάλι  την εμφάνιση της με στόχο την Ελλάδα!

Έτσι εντελώς συμπτωματικά με την αναφορά του Γερμανού τραπεζίτη, θέτει το θέμα της αποστολής στρατευμάτων στην Ελλάδα για προληπτικούς λόγους, «αφού σαν ένα αποτυχημένο κράτος (fail State) δε θα μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της με ίδια μέσα από τους λαθρομετανάστες, και το εσωτερικό της μπορεί  να συνταράσσεται από εξεγέρσεις, στην περίπτωση που θα  χρεοκοπήσει»!

Από τις ενδείξεις αυτές είναι φανερό ότι και αν ακόμη δεν συμβούν τα γεγονότα όπως αφήνεται να εννοηθούν, είναι βέβαιο ότι οι σχεδιασμοί για μια μεγάλη επιχείρηση στην Πατρίδα μας, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις διάχυτες φήμες του διαδικτύου στην Ιταλία και στη Γαλλία, αλλά και πολλών έγκυρων ξένων και εγχώριων στρατιωτικών περιοδικών και επιθεωρήσεων, στην  πόλη Βιτσέντσα της Ιταλίας στρατοπεδεύει μία δύναμη, περίπου 6000 ανδρών άρτια εξοπλισμένων  και εκπαιδευμένων μισθοφόρων ειδικής συγκρότησης και αποστολής.
Η δύναμη αυτή συγκροτήθηκε πριν από μερικά χρόνια με τη Συνθήκη του Velsen που τη  συνυπέγραψαν οι χώρες: Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία. Ολλανδία, Πολωνία, Τσεχία.

Πέρυσι τέτοιον περίπου καιρό, με τις μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, είχε γίνει και πάλι αναφορά στη δύναμη αυτή, την «EUROGENDFOR» (Ευρωστρατοχωροφυλακή) που από πλευράς συγκρότησης, δομής και εξοπλισμού, είναι ταυτόχρονα αστυνομία, στρατός, αλλά και μυστική υπηρεσία και προορίζεται για να αντιμετωπίσει εσωτερικές κρίσεις, λαϊκές εξεγέρσεις και διαδηλώσεις.

Η συγκεκριμένη δύναμη επεμβαίνει σε ένα κράτος, σύμφωνα με τη συνθήκη Velsen, είτε μετά από πρόσκληση του ενδιαφερόμενου κράτους, είτε ύστερα από μονομερή απόφαση της Ε.Ε.  ή του ΝΑΤΟ. Η επέμβαση αυτή μπορεί να γίνει είτε με τη συνεργασία των εθνικών δυνάμεων ασφαλείας, είτε χωρίς αυτήν.

Σύμφωνα με την υπόψη συνθήκη η EUROGENDFOR, «οφείλει να σέβεται τους κανόνες του δικαίου της χώρας στην οποία επιχειρεί, αλλά το έδαφος και τα κτίρια που καταλαμβάνει περιέρχονται σε καθεστώς ετεροδικίας και γίνονται απαγορευμένη περιοχή, ακόμα και για τις αρχές του ίδιου του κράτους».

Με τα δεδομένα αυτά θα πρέπει αφενός μεν  ο ελληνικός λαός να παραμείνει όρθιος, ζωντανός και δυνατός για να μπορέσει να αποτρέψει τους όποιους νοσηρούς εγκεφάλους που εκπονούν παρόμοια σενάρια να τα κάνουν πραγματικότητα, αφετέρου δε το στρατευμένο τμήμα του ελληνικού λαού να σταθεί συμπαραστάτης αυτού του υπερήφανου λαού, σύμφωνα με την αποστολή του.

Δημήτρης Κυπριώτης

Το είδαμε ΕΔΩ